GLOW BY ENDYMED

Nejnovější  generace revoluční technologie multizdrojové radiofrekvence s efektem 3D na ošetřovanou pokožku pro maximální vypnutí pokožky, redukci vrásek, zlepšení textury pleti a redukci celulitidy, strií i tukových polštářků.

 

KONTROLOVANÝ BEZPEČNÝ PŘENOS RADIOFREKVENČNÍ ENERGIE KE KOLAGENOVÝM VLÁKNŮM S OKAMŽITÝM EFEKTEM VYPNUTÍ POKOŽKY A NÁSLEDNOU REMODELACÍ KOLAGENU.

 

 

Revoluční technologie multizdrojové radiofrekvence s efektem 3D na ošetřovanou pokožku.

 

Přístroj pracuje s cílenými programy pro konkrétní patologie zvolených zón s konstantní monitorizací teploty pokožky bezpečnostním systémem proti možnému přehřátí či popálení.

 

Nejobtížnějším nepřítelem v boji za stále mladý vzhled jsou ale vrásky a povadající pleť.

Dosavadní výzkumy v oblasti radiofrekvence ukázaly, že se jedná o správnou cestu ve vývoji nových technologií. Zároveň však upozornily i na určité nedokonalosti a bezpečnostní úskálí. Nejdříve používanou byla monopolární radiofrekvence pronikající do tkání nekontrolovaně a s hrozícími povrchovými popáleninami. Následně byly využívány zejména radiofrekvence bipolární a později tripolární, které jsou výrazně bezpečnější než radiofrekvence monopolární, ale pro určité aplikace nepronikají dostatečně hluboko.

Tento špičkový přístroj pracuje na bázi revoluční multizdrojové fokusované radiofrekvence s konstantním 3DEEP účinkem.

 

Speciální aplikátory mají jediněčně řazené série bipolárních elektrod do kontrolovaného schématu vytvářející magnetické pole usnadňující průnik energie hluboko do buněk pokožky. Přenos energie je mnohonásobně vyšší než u tradičních radiofrekvenčních přístrojů.
  

 ENDYMED technologie zaručuje okamžitý efekt vypnutí pleti s následnou remodelací kolagenu při dodržení maximální bezpečnosti pro pacienta. V průběhu ošetření je nepřetržitě monitorována jak teplota pokožky, tak pohyb aplikátoru. V případě jakékoliv anomálie dojde automaticky k okamžitému přerušení emise. Ošetření se tak stává nejen absolutně bezpečným, ale i bezbolestným, bez nepříjemných pocitů.

 

Při aplikaci klient vnímá pouze příjemnou lehkou hřejivou masáž.

 

Ošetření ENDYMED je rychlé, vhodné i pro absolvování během polední přestávky a nepředstavuje pro klienta žádná omezení.


 

 

ENDYMED GLOW pracuje s aplikátory ergonomického tvaru pro cílená ošetření:


  • Vypínání obličejových kontur, vrásky a rýhy (čelo, nasolabiální rýhy, oblast okolí očí a rtů, krk) – obličejový aplikátor
  • Liftingové ošetření očního okolí a okolí úst i-Fine aplikátor

Aplikátory:

 

    

 

   3 DEEP obličejový aplikátor

pro vypínání pokožky obličeje (krk,čelo,tváře,podbradek)

 

   3 DEEP I-FINE aplikátor

pro vypínání citlivé pokožky očního okolí a oblasti kolem rtů.

 
 

 Endymed i-Fine

 

Jedinečná FDA schválená technologie multizdrojové radiofrekvence 3DEEP pro redukci jemných i hlubokých vrásek přichází s dalším unikátním ošetřením iFine. Nový aplikátor je určen pro intenzivní ošetření citlivých oblastí očního okolí.

iFine využívá fokusované 3DEEP radiofrekvence pro efektivní remodelaci kolagenu, redukci vrásek a liftigové pozvednutí linie obočí.

Ošetření iFine je bezbolestné, nepřináší pacientovi žádná omezení a to vše při zachování maximální bezpečnosti.
 

Co lze očekávát od ošetření iFine?

  • hladší a vypnutou pokožku očního okolí
  • eliminace či výrazná redukce vrásek
  • výraznou redukci váčků po očima
  • prozáření pleti přinášející mladší pohled
  • zvednutí linie obočí
  • zvláčnění pokožky pro snadnější nanášení makeupu

iFine vám přináší viditelné omlazení s dlouhodobým efektem.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 Herálecká I 1577/6, 140 00  Praha 4 - Krč

medici-h@medici-h.cz

medici-h

 

Jste odborný pracovník ve zdravotnictví?

Odborník ve smyslu §2a Zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, je osobou oprávněnou předepisovat nebo vydávat léčivé přípravky či zdravotnické prostředky nebo osobou oprávněnou poskytovat zdravotní péči.

Pokud osoba, která odborníkem není, vstoupí na tyto webové stránky určené odborníkům, riskuje tím nesprávné porozumění obsahu těchto stránek a z toho plynoucí rizika (např. neindikované použití léku apod.)