Zlatý standard při odstraňování tetování
a pigmentových skvrn.

 

LASERING přichází s KJU Q-Switched laserem pro efektivní odstranění tetování a pigmentových skvrn.

Kombinací dvou vlnových délek (1064 a 532 nm) s vysokým  peakovým výkonem a velmi krátkým pulsem. KJU umožňuje provádět ošetření rychle, bezbolestně a zcela bezpečně.

 

Katalog ke stažení     Katalog ke stažení v AJ

 

 

 

Snadno přenosný a spolehlivý KJU reprezentuje to nejlepší z Made in Italy. KJU využívá nejnovější technologie pro optimální přenos laserové energie.
Melanin a částečky tetovacího inkoustu rychle absorbují Q-Switched pulsy s vysokým výkonem a dochází tak k „fotoakutistickému“ efektu  v dermis obsahujícím pigment. Tento pigment se roztříští na mikročástečky, které jsou postupně odplaveny lymfatickým systémem.

 

 

Hlavní výhodou Q-Switched laseru je velmi krátká doba pulsu. Krátký laserový puls v kombinaci s mnohem delší dobou relaxace cílů zajišťuje, že cíle rychle zvýší svoji teplotu a zároveň zvětší objem, což vyvolá jejich fragmentaci na malé části. Tento mechanismus neumožní přenos tepla na okolní tkáň a zvyšuje tak bezpečnost zákroku.

 

Katalog ke stažení     Katalog ke stažení v AJ

 

 



Podmínkou efektivního ošetření je maximální absorpce laserového záření pigmentem. Pro maximalizaci této absorpce jsou u KJU používány dvě vlnové délky pro zasažení širokého spektra barev jediným přístrojem. U pigmentů modrých nebo černých dosáhneme nejlepšího efektu s využitím vlnové délky 1064 nm a to i u pacientů s vyšším fototypem díky nízké interakci s melaninem.

Červené, oranžové či růžové odstíny tetování jsou ošetřovány zeleným laserovým paprskem 532 nm.

Počet nutných ošetření závisí na typu tetování, jeho barvě, hloubce a hustotě pigmentu. Výsledek je ovlivněn i umístěním tetování, věkem pacienta a stářím tetování.

 

 

Epidermální pigmentové léze lze ošetřit vlnovou délkou 532 nm s vysokou absorpcí melaninem v případě, že jsou v povrchovým vrstvách. Dermální hlouběji umístěné léze můžeme ošetřit vlnovou délkou 1064 m, která prostupuje hlouběji. Stejně jako u tetování pouze Q-Switched emise efektivně odstraňuje dermální pigmentové léze bez nebezpečí zjizvení.

 



 

PROČ PRÁVĚ KJU?


    •    KOMPAKTNÍ A PŘENOSNÝ LASER
    •    JEDNODUCHÉ NASTAVENÍ PARAMETRŮ
    •    MINIMÁLNÍ OVLIVNĚNÍ OKOLNÍCH TKÁNÍ
    •    MINIMALIZUJE NEBEZPEČÍ JIZEV ČI HYPOPIGMENTACÍ
    •    EFEKTIVNÍ OŠETŘENÍ S VÝBORNÝMI VÝSLEDKY JIŽ PO NĚKOLIKA APLIKACÍCH.

 

Katalog ke stažení     Katalog ke stažení v AJ

 

 


 

 

       


TECHNICKÉ PARAMETRY:

 

TYP LASERU

Q-Switched Nd: YAG (1 Xenon lamp and 2 Yag Bar)

VLNOVÁ DÉLKA

1064 nm

PULZNÍ ENERGIE

532 nm 500 - 1600 mJ (1064 nm) 250 - 800 mJ (532 nm)

FREKVENCE

1 - 6 Hz

EMISE PAPRSKU

Přímá s integrovaným vodícím paprskem

VELIKOST SPOTU

2 - 7 mm

NAPÁJENÍ

100 - 240 Vac, 800VA (max) / 50-60 Hz

ROZMĚRY

33cm  x 36cm x 55cm

HMOTNOST

24 Kg

 

 

Katalog ke stažení     Katalog ke stažení v AJ

 

       
   
   
      
       
      

 

 

 Herálecká I 1577/6, 140 00  Praha 4 - Krč

medici-h@medici-h.cz

medici-h

 

Jste odborný pracovník ve zdravotnictví?

Odborník ve smyslu §2a Zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, je osobou oprávněnou předepisovat nebo vydávat léčivé přípravky či zdravotnické prostředky nebo osobou oprávněnou poskytovat zdravotní péči.

Pokud osoba, která odborníkem není, vstoupí na tyto webové stránky určené odborníkům, riskuje tím nesprávné porozumění obsahu těchto stránek a z toho plynoucí rizika (např. neindikované použití léku apod.)