Odsávačka výparů BIOGYN

 

Odsávačka ASPI-2-800 je určena pro odsávání a filtraci přioperačních výparů vznikajících při chirurgických zákrocích při použití elektrokoagulačních přístrojů a laserů.

Odsávání těchto výparů se zlepšuje viditelnost v operačním poli a zajišťuje bezpečnost pacienta i operačního týmu před negativními vlivy aerosolu obsaženého v přioperačních výparech.

Parametry:

  • ASPI-2-800 pracuje v tichém chodu
  • odsávací výkon je regulován elektronicky
  • doporučujeme používat filtr Biogyn SFF1 N120, skládající se z antibakteriální a virální filtrační schopností 99,9999% a filtru s aktivním uhlíkem odstraňujícím  zápach.
  • pro usnadnění odsávání v případě gynekologických operací doporučujeme použít pro propojení zrcadla se speciálním vývodem pro odvod výparů (plastová zrcadla Biogyn SPE1 S01 či nevodivé zrcadlo TECNO 130-102) s odsávacím zařízením hadici Biogyn SP11N20
  • pedálové ovládání

 

 

 

 Herálecká I 1577/6, 140 00  Praha 4 - Krč

medici-h@medici-h.cz

medici-h

 

Jste odborný pracovník ve zdravotnictví?

Odborník ve smyslu §2a Zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, je osobou oprávněnou předepisovat nebo vydávat léčivé přípravky či zdravotnické prostředky nebo osobou oprávněnou poskytovat zdravotní péči.

Pokud osoba, která odborníkem není, vstoupí na tyto webové stránky určené odborníkům, riskuje tím nesprávné porozumění obsahu těchto stránek a z toho plynoucí rizika (např. neindikované použití léku apod.)