Ares

ARES - OKAMŽITÁ ENERGIE PRO SVALY I MOZEK!

Energetický gel s okamžitou absorpcí organizmem, určený pro odbourání efektů spojených s fyzickou i mentální zátěží.

 

Ares je energetický gel s okamžitou absorpcí organizmem, určený pro odbourání efektů spojených s fyzickou i mentální zátěží.
Ares spojuje vysoce koncentrovaný maltodextrin a fruktózu s L-Argininem, Beta-Alaninem, Eleuterokokem (Čertův kořen) a Ženšenem pro maximální efekt proti únavě, ztrátě energie a koncentrace

 

Ares současně bojuje proti těmto negativním vlivům a dodává tělu energii pro svaly i mozek: 

ENERGIE: Přítomnost 2 zdrojů karbohydrátů současně. Maltodextrin (26%) a Fruktózy (9%) umožňuje rychlejší výdej konstantní enegie bez inzulínových vrcholů. Energetický příjem je optimalizován L-Argininem (semiesenciální glykogenní aminokyselina).

KYSELINA MLÉČNÁ – SVALOVÁ ÚNAVA: Beta-Alanin je aminokyselina, která napomáhá oddalovat svalovou únavu zvýšením vytrvalosti a síly svalů. Jako prekurzor Karnozinu aktivně napomáhá eliminaci kyseliny mléčné.

POZORNOST – KONCENTRACE: výtažky z Eleuterokoku a korejského ženšenu jsou adaptogenní látky, které stimulují mozek, pomáhají zlepšení koncentrace, reflexů a psychofyzické rovnováhy. Na závěr Vitamín C obsažený v Ares Kiron napomáhá ochraně buněk před oxidačním stresem a snižuje únavu.

 

Způsob použití: Vypijte celý sáček v průběhu fyzického výkonu pro rychlou obnovu fyzické i psychické energie
a odbourání únavy. Nikdy nezapomínejte v průběhu fyzické aktivity na dostatečnou hydrataci organizmu iontovým nápojem Dioniso Kiron.

 

 

 

 

 Herálecká I 1577/6, 140 00  Praha 4 - Krč

medici-h@medici-h.cz

medici-h

 

Jste odborný pracovník ve zdravotnictví?

Odborník ve smyslu §2a Zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, je osobou oprávněnou předepisovat nebo vydávat léčivé přípravky či zdravotnické prostředky nebo osobou oprávněnou poskytovat zdravotní péči.

Pokud osoba, která odborníkem není, vstoupí na tyto webové stránky určené odborníkům, riskuje tím nesprávné porozumění obsahu těchto stránek a z toho plynoucí rizika (např. neindikované použití léku apod.)