LEMI Pedi SPA

Nejnovější technologie ve spojení s komfortem a moderním designem to vše přináší LEMI PEDI SPA se svými výjimečnými deseti hydromasážními tryskami (4 plantární, 6 bočních individuálně regulovatelných i uzavíratelných).

Pedikérská vana je z neporézního bílého akrylátu, křeslo a regulovatelná nožní opěra je k dispozici ve dvaceti barevných provedeních.
Otočné křeslo je opatřeno pohodlnými pažními opěrami, polohovatelnou zádovou sekcí a horizontálním posunem, zabezpečující tak jedinečnost individuálního nastavení křesla dle výšky klienta.

Ozonový generátor dovoluje provádět ozónovou hydromasáž nejen s účinky relaxačními a antistresovými, ale též antiseptickými a antibakteriálními.

LEMI PEDI SPA je vhodná též pro současnou pedikúru a manikúru s maximálním komfortem jak pro klienta, tak i odborného pracovníka
 

 

 

 

 

 

 Herálecká I 1577/6, 140 00  Praha 4 - Krč

medici-h@medici-h.cz

medici-h

 

Jste odborný pracovník ve zdravotnictví?

Odborník ve smyslu §2a Zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, je osobou oprávněnou předepisovat nebo vydávat léčivé přípravky či zdravotnické prostředky nebo osobou oprávněnou poskytovat zdravotní péči.

Pokud osoba, která odborníkem není, vstoupí na tyto webové stránky určené odborníkům, riskuje tím nesprávné porozumění obsahu těchto stránek a z toho plynoucí rizika (např. neindikované použití léku apod.)