Eetedis - protizánětlivý balzám

 

 

Protizánětlivý balzám pro bolestivé a zánětlivé patologie.

 

EETEDIS se doporučuje aplikovat jemnou masáží na postižené místo. Účinky přírodních salicylátů - ďáblova drápu (Harpagophytum procumbent) a horské arniky jsou kombinovány s účinky esenciálních olejů citrónu, hřebíčku a levandule pro okamžitou úlevu a příjemný pocit. 

 

Ďáblův dráp, je rostlina pocházející z Afriky (Za svůj název vděčí charakteristické tvaru háku), je známý pro své nesporné antirevmatické a protizánětlivé vlastnosti. Protizánětlivé účinky jsou posíleny přírodním protizánětlivým olejem z horské arniky.

 

 

Mezi éterické oleje obsažené v Eetedis patří:
Echinacea Pale, phytoextract s vysokou účinností, známý pro své léčivé vlastnosti (protizánětlivé, regenerační, antiseptické).


Indikace:
• Bolestivé stavy (hematomy, svalová spasma, natažené svaly).
• Zánětlivé stavy (vazy, šlachy, svaly).

Balzám Eetedis lze kombinovat i s protiotokovým a protizánětlivým jílem ARGEA pro jejich synergický účinek.

Doporučení: Aplikujte ARGEA jako zábal přes noc a v průběhu dne opakovaně naneste Eetedis lehkou masáží na postižené místo.
 

Velikost balení:  tuba 100 ml

 

 

 

 

 Herálecká I 1577/6, 140 00  Praha 4 - Krč

medici-h@medici-h.cz

medici-h

 

Jste odborný pracovník ve zdravotnictví?

Odborník ve smyslu §2a Zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, je osobou oprávněnou předepisovat nebo vydávat léčivé přípravky či zdravotnické prostředky nebo osobou oprávněnou poskytovat zdravotní péči.

Pokud osoba, která odborníkem není, vstoupí na tyto webové stránky určené odborníkům, riskuje tím nesprávné porozumění obsahu těchto stránek a z toho plynoucí rizika (např. neindikované použití léku apod.)