Masážní krém K - Hypoalergenní masážní krém s horskou arnikou

 

 

Hypoalergenní masážní krém na bázi cenných neutrálních olejů pro masážní techniky, speciálně navržen a vyvinut pro profesionální použití. Krém K je pokožkou absorbován postupně a přináší jí též zvláčňující a hydratační složky. Arnikový olej byl zvolen pro jeho známe zklidňující a protizánětlivé účinky.

 


Ve fyzioterapii patří produkty Kironřada K (krém a olej), mezi špičkové výrobky. Po dlouhém období testování a vývoje, ve spolupráci s Clinica Mobile Moto GP, byla nalezena správná textura přípravku, pro efektivní masáž .

 


Dva nejdůležitější aspekty tohoto výrobku pro profesionální masáže jsou:
1. Snižuje tření a usnadňuje klouzání rukou fyzioterapeuta po kůži pacienta.
2. Chrání před efektem "nadměrné mastnoty".


Složení:
K masážní krém je tvořen z cenných olejů (Horská arnika s uklidňujícím a protizánětlivým efektem) a hydratačních složek.


Použití a kombinace s ostatními výrobky:
K masážní krém může být použit samostatně, nebo ve směsi s jedním ze dvou specifických balzámů Eetedis (protizánětlivý) a Triton (uvolňující a tonizující).
 

Velikost balení: kelímek 500ml

 

 

 Herálecká I 1577/6, 140 00  Praha 4 - Krč

medici-h@medici-h.cz

medici-h

 

Jste odborný pracovník ve zdravotnictví?

Odborník ve smyslu §2a Zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, je osobou oprávněnou předepisovat nebo vydávat léčivé přípravky či zdravotnické prostředky nebo osobou oprávněnou poskytovat zdravotní péči.

Pokud osoba, která odborníkem není, vstoupí na tyto webové stránky určené odborníkům, riskuje tím nesprávné porozumění obsahu těchto stránek a z toho plynoucí rizika (např. neindikované použití léku apod.)