NÍZKOFREKVENČNÍ ULTRAZVUK SIRIO - NAPSALI O NÁS

 

Úryvek článku:

PARDUBICE — Díky Hokejové tombole mohou mládežničtí hokejisté Dynama využívat nový přístroj, který pomáhá léčit utrpěná zranění. Novinkou v jejich výbavě je ultrazvuk SIRIO, který od PhDr. Margherity Hlavové převzali hlavní trenér Akademie Richard Král a klubový fyzioterapeut Attila Bogdány... zobrazit celý článek (stáhnout článek v PDF)

Úryvek článku:

Léčba bolesti zad, kloubů, zánětů šlach nebo svalové únavy použitím nízkofrekvenčního ultrazvuku, který má protizánětlivé, relaxační a hojivé účinky, podporuje proudění lymfy, snižuje bolest, otok a napětí tkání, odstraňuje kalcifikace a osifikace. Jedná se o velmi efektivní terapii poskytující rychlou úlevu.... zobrazit celý článek (stáhnout článek v PDF)

 

 

Úryvek článku:

Nemocnice Podlesí získala unikátní ultrazvuk pomáhající nejen sportovcům. Přístroj bude sloužit k ošetření pacientů s chronickým onemocněním kloubů, převážně degenerativního původu, u pacientů s onemocněním svalů a vazů a v důsledku nadměrného opotřebení a jednostranné zátěže... zobrazit celý článek (stáhnout článek v PDF)

 

 Herálecká I 1577/6, 140 00  Praha 4 - Krč

medici-h@medici-h.cz

medici-h

 

Jste odborný pracovník ve zdravotnictví?

Odborník ve smyslu §2a Zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, je osobou oprávněnou předepisovat nebo vydávat léčivé přípravky či zdravotnické prostředky nebo osobou oprávněnou poskytovat zdravotní péči.

Pokud osoba, která odborníkem není, vstoupí na tyto webové stránky určené odborníkům, riskuje tím nesprávné porozumění obsahu těchto stránek a z toho plynoucí rizika (např. neindikované použití léku apod.)