Aemotio Spa

Aemotio Spa je moderní multifunkční lůžko v originálním designu,které nabízí většinu wellness a spa postupů.

Obsahuje výškově nastavitelné vodní lůžko, vyhřívanou vodní matraci, barevnou terapii, parní lázeň s aromaterapií a vichy sprchu.

Aemotio Spa umožňuje provozovat komplexní lázeňské a kosmetické procedury, ošetření proti celulitidě, lymfatickou drenáž, programy pro zeštíhlení a zpevnění těla, tělové zábaly, peelingy, masáže a relax. 

Aemotio Spa nabízí též sofistikovanou chromoterapii volitelnou barvou podsvícené vodní matrace. 

 

 

 

          

 

Použití

Tradiční ošetření těla a obličeje, vodní procedury, vodoléčba, masáže, lázeňské procedury, relaxační, anticelulitidní, zeštíhlující, exfoliační a antistresové procedury, zábaly a masky, peeling, vichy sprcha, aromaterapie, barevná terapie , thalassoterapie, bahenní terapie, parní lázně a savonage. 

 

Dostupné barvy

Černá nebo bílá

 

Technické parametry                                                    

Délka :                           232 cm

Šířka :                            100 cm                                         

Výška :                     69 - 89 cm

 

Příslušenství

 

Dokumenty

 

 

 

 Herálecká I 1577/6, 140 00  Praha 4 - Krč

medici-h@medici-h.cz

medici-h

 

Jste odborný pracovník ve zdravotnictví?

Odborník ve smyslu §2a Zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, je osobou oprávněnou předepisovat nebo vydávat léčivé přípravky či zdravotnické prostředky nebo osobou oprávněnou poskytovat zdravotní péči.

Pokud osoba, která odborníkem není, vstoupí na tyto webové stránky určené odborníkům, riskuje tím nesprávné porozumění obsahu těchto stránek a z toho plynoucí rizika (např. neindikované použití léku apod.)