Sea Breeze

Sea Breeze je lůžko pro maximální pohodlí a jedinečný zážitek z hydroterapie. Představuje perfektní kombinaci funkčnosti a komfortu. Díky pohodlné, bezešvé a vodě odolné matraci je Sea Breeze ideální pro všechny lázeňské vodní procedury nejnovější generace. Vichy sprcha se skládá celkem ze sedmi sprchových hlavic.

Sea Breeze je dodáváno s opěrkou hlavy s otvorem pro obličej a nastavitelnou opěrkou rukou pro úplnou relaxaci i během delší procedury. Lůžko je vybaveno elektrickým nastavením výšky s krytím IP66 pro motor.

Konstrukce lehátka je z nerezové oceli a čalounění ve více než 50-ti barvách pro uspokojení i těch nejnáročnějších požadavků z hlediska estetiky a designu.  

Použití

Vodní procedury, vodoléčba, lazeňské procedury, masáže, relaxační, anticelulitidní, exfoliační a antistresové procedury, peeling, zábaly, masky, thalassoterapie a bahenní terapie. 

 

Dostupné barvy

Základna : nerezová ocel

Vzorníky barvy čalounění :

 

Technické parametry                                                    

Délka :                           214 cm

Šířka :                              81 cm                                         

Výška :                     67 - 87 cm

Příslušenství

 

Dokumenty

 

 

 Herálecká I 1577/6, 140 00  Praha 4 - Krč

medici-h@medici-h.cz

medici-h

 

Jste odborný pracovník ve zdravotnictví?

Odborník ve smyslu §2a Zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, je osobou oprávněnou předepisovat nebo vydávat léčivé přípravky či zdravotnické prostředky nebo osobou oprávněnou poskytovat zdravotní péči.

Pokud osoba, která odborníkem není, vstoupí na tyto webové stránky určené odborníkům, riskuje tím nesprávné porozumění obsahu těchto stránek a z toho plynoucí rizika (např. neindikované použití léku apod.)