DreaMed Zak

DreaMed Zak je lůžko pro menší chirurgické zákroky v plastické chirurgii, dermatologii, ORL, stomatochirurgii i oftalmologii.


DreaMed Zak je vhodný též pro diagnostiku či laserová ošetření.


DreaMed Zak je vybaven čtyřmi motory (24 V) ovládanými nožním pedálem s cílem umožnit lékařům regulovat pohyby bez použití rukou.


Opěrku nohou lze nastavit pomocí praktické plynové pružiny a rovněž nastavit tak, aby byl zajištěn co nejlepší komfort pro pacienta. Malé rozměry základny jsou ideální i pro nejmenší ordinaci.


Standardní provedení je dodáváno s bezešvou matrací, která je ideální pro čištění a hygienu. Matrace je vyrobena z kvalitního materiálu proti zabraňujícímu deformaci matrace. Opěrka hlavy je odnímatelná a nastavitelná.

 

          

 Použití

Menší chirurgické zákroky v plastické chirurgii, dermatologii, ORL, oftalmologii, diagnostiku a laserová ošetření.

 

Dostupné barvy

Plastové části jsou k dispozici v bílé a světle šedé. Čalounění je k dispozici v následujících barvách: Flexo, Tundra, Stamskin.

Vzorníky uvedených barev:

 

Technické parametry:

Výška: od 52 cm do 82 cm
Úhel sklonu Trendelenburg: 0° - 30°
Úhel sklonu opěradla: 0° - 80°
Úhel sklonu nožní části: 0° - 90°
Délka matrace: 168 cm
Délka matrace s opěrou pro nohy: 185 cm
Šířka matrace: 59 cm
Otáčení v ose: 180°

 

Příslušenství

 

Dokumenty

 

 Herálecká I 1577/6, 140 00  Praha 4 - Krč

medici-h@medici-h.cz

medici-h

 

Jste odborný pracovník ve zdravotnictví?

Odborník ve smyslu §2a Zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, je osobou oprávněnou předepisovat nebo vydávat léčivé přípravky či zdravotnické prostředky nebo osobou oprávněnou poskytovat zdravotní péči.

Pokud osoba, která odborníkem není, vstoupí na tyto webové stránky určené odborníkům, riskuje tím nesprávné porozumění obsahu těchto stránek a z toho plynoucí rizika (např. neindikované použití léku apod.)