Suprema P300

Suprema P300 je profesionální lůžko speciálně navržené pro podiatrické vyšetření s ohledem na vysoký komfort pro provozovatele a maximální pohodlí pro pacienta. Má velmi pevnou mechanickou konstrukci, dokonale ergonomicky tvarované čalounění a odolné krycí ABS plasty. Matrace lůžka je vyrobena z nedeformovatelné pěny s vysokou hustotou, čalounění je odolné proti roztržení, snadno čistitelné, antibakteriální a dostupné ve 34 různých barvách. Lůžko je vybaveno třemi elektromotory. Ty umožňují pohyb lůžka nahoru a dolů, ovládání opěradla a náklonu lůžka (Trendelenbourg). Pohyby lůžka jsou synchronizované, aby se zabránilo "zmáčknutí" pacienta. Lůžko má  4 paměti. Dvě pro přednastavené polohy obsluhou. Jedna " SYNCHRO" pro simultánní pohyb opěradla a opěrek nohou a jedna " Zero" pro návrat do výchozí polohy. Dále lůžko umožňuje manuální rotaci nožních opěrek 75° vpravo i vlevo a jejich prodloužení . Dále lze manuálně nastavit výšku podhlavníku a rotaci lůžka o 180° vpravo i vlevo. Součástí lůžka je i bederní polštářek.   

Elektrické ovládání je možné několika způsoby. Základní, kabelové pedálové ovládání. Na přání lze dodat bezdrátové wifi ovládání. Nebo možnost nejluxusnější, ovládat lůžko pomocí dotykové obrazovky integrované do podiatrické jednotky.  


 

 

Použití

Pedikúra, podologie

 

Dostupné barvy

Vzorníky uvedených barev (zde)

 

 

Technické parametry:

Délka: 170 cm
Délka s opěrou pro nohy: 197 cm
Šířka: 62 cm
Výška: od 58 cm do 88 cm

 

 

                  

Příslušenství:

                    

 

 

 Herálecká I 1577/6, 140 00  Praha 4 - Krč

medici-h@medici-h.cz

medici-h

 

Jste odborný pracovník ve zdravotnictví?

Odborník ve smyslu §2a Zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, je osobou oprávněnou předepisovat nebo vydávat léčivé přípravky či zdravotnické prostředky nebo osobou oprávněnou poskytovat zdravotní péči.

Pokud osoba, která odborníkem není, vstoupí na tyto webové stránky určené odborníkům, riskuje tím nesprávné porozumění obsahu těchto stránek a z toho plynoucí rizika (např. neindikované použití léku apod.)