Speciální protiotokový a protizánětlivý jíl ARGEA

Okluzní zábal ARGEA výrazně urychluje hojení, redukuje otok i bolest.
ARGEA – úleva a regenerace.

Vysoce účinný přípravek pro okluzní zábaly se 100% přírodních účinných látek.
Protiotokový a protizánětlivý jíl ARGEA na bázi bílého a zeleného ventilovaného a mikronizovaného jílu v kombinaci s 12 esenciálními oleji.

Kdy použít jíl ARGEA?
Okluzní zábal ARGEA výrazně urychluje hojení, redukuje otok i bolest.

    •    Zánětlivé tendinopatie (Achillova šlacha, tenisový loket atd.)
    •    Kloubní traumata (distorze)
    •    Traumata šlach, vazů, svalů
    •    Naražení a zhmoždění
    •    Otoky
    •    Hematomy
    •    Svalová únava
    •    Artróza (zvýšení hybnosti a redukce bolesti)

 

Historie využívání jílu pro léčebné účely je spjata se vznikem lidské civilizace, kdy docházelo k instinktivnímu napodobování chování zvířat.
Ve starém Egyptě byla široce využíván lékaři faraónů zejména žlutá okra téměř jako všelék. Řekové a Římané v této tradici pokračovali a ve středověku byl jíl považován za nejlepší dezinfekční prostředek, jehož cena někdy převyšovala
i hodnotu zlata.
S příchodem moderní medicíny a chemie upadl jíl na určitou dobu do zapomnění a jeho renesance nastala až díky mnichovi Sebastianovi Kneippovi,  kterému vděčíme i za populární vodní terapii, která dodnes nese jeho jméno.

Jíl ARGEA je obohacen o 12 esenciálních olejů a koncentrované přírodní výtažky. Bílý a zelený jíl se využívají pro jejich vysokou úroveň iontové výměny, tedy vysokou schopnost buněčné výměny nutnou pro odvod toxinu a remineralizaci buněk.
Absorpční schopnost jílu je dána mikromolekulárním složením a pohybuje se v rozmezí 20-50% své hmotnosti se schopností pohlcovat jak tekutiny, tak i toxiny. Použitím jílu dochází ke spuštění mechanismu osmózy, kterým jsou toxiny přítomné v mezibuněčných tekutinách absorbovány jílovým zábalem, který opačným směrem uvolňuje prospěšné minerální ionty a dochází tak ke změnám na buněčné úrovni s okamžitým pocitem úlevy.
Ventilovaný jíl je velmi jemný a selektovaný vysokotlakým vzduchem, který separuje ty nejmenší částečky prachu (odtud název ventilovaný). Čím jemnější jíl je, tím vyšší má terapeutické účinky. Rychlost nástupu efektu a výborný účinek ocení každý z nás. ARGEA urychluje svalovou regeneraci a je neoddělitelnou součástí péče po traumatech a ortopedických operacích. 

 

 

CO JE TO ARGEA?


ARGEA
Kiron je inovativní produkt na bázi bílého a zeleného ventilovaného a mikronizovaného jílu.
 

ARGEA je obohacena o 12 esenciálních olejů a koncentrované přírodní výtažky. Bílý a zelený jíl se využívají pro jejich vysokou úroveň iontové výměny, tedy vysokou schopnost buněčné výměny nutnou pro odvod toxinu a remineralizaci buněk.
 

Ventilovaný jíl je velmi jemný a vybraný vysokotlakým vzduchem, který separuje ty nejmenší částečky prachu (odtud název ventilovaný). Čím jemnější jíl je, tím vyšší má terapeutické účinky.

 

 

 

JAK POUŽÍT JÍL ARGEA?

 

Aplikujte vrstvu 1-2 mm na postiženou oblast a překryjte transparentní fólií. Nechte působit minimálně 4-6 hodin. Pro maximalizaci efektu se doporučuje ponechat zábal přes noc. Poté ARGEA omyjte čistou vodou.
V případě čerstvých traumat (distorze, svalové ruptury) lze kombinovat aplikaci ARGEA s ledováním.
Proveďte 1-2 aplikace denně dle potřeby.

 

Nepoužívejte ARGEA na otevřené rány.

Protiotokový a protizánětlivý jíl ARGEA

 

ÚČINNÉ LÁTKY:

Horská arnika, aescin, břečťan, mořské řasy, citrón, cypřiš, levandule, hřebíček, mentol, máta, šalvěj, tymián.

BALENÍ ARGEA:
    •    Krabička obsahující 5 sáčků 25g – toto balení je vhodné zejména na cesty
    •    Kelímek 250gr
    •    Kelímek 500gr

 

 

 

 Herálecká I 1577/6, 140 00  Praha 4 - Krč

medici-h@medici-h.cz

medici-h

 

Jste odborný pracovník ve zdravotnictví?

Odborník ve smyslu §2a Zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, je osobou oprávněnou předepisovat nebo vydávat léčivé přípravky či zdravotnické prostředky nebo osobou oprávněnou poskytovat zdravotní péči.

Pokud osoba, která odborníkem není, vstoupí na tyto webové stránky určené odborníkům, riskuje tím nesprávné porozumění obsahu těchto stránek a z toho plynoucí rizika (např. neindikované použití léku apod.)