Pentaled 81

- Intenzita světla při vzdálenosti 1 M : 160.000 Lux
- 81 LED diod, bílé studené světlo
- Teplota světla  4500 K/ 5000 K
- Varianty: stropní 
- Minimální životnost LED diod 50.000 h
- Plynulá elektronická regulace svítivosti 
- Průměr reflektoru 630 mm
- Sterilizovatelná rukojeť
- Světelné pole s elektronickou regulací 19 - 32 cm
- Hmotnost 44 kg
 

PENTALED 81 je operační lampa s 81-ti LED diodami. Ty jsou rozděleny do 9-ti modulů. Parabola je navržena tak, aby poskytovala dokonalé zaostřené osvětlení při vzdálenosti 80 až 200 cm. Světelné pole je možné regulovat pomocí sterilizovatelné rukojeti. Konstrukce lampy je velmi stabilní a umožňuje snadnou manipulaci. Ovládací prvky jsou umístněny přímo na parabole formou membránové klávesnice. Umožňují zapnutí, regulaci teploty a intenzity světla. Modulární konstrukce z LED diod zajišťuje kontinuitu osvětlení i při případné závadě jedné z LED diod.     

Výhody nové E - Série:  

E - Comfort: Nepřímé studené světlo díky speciální konstrukci paraboly zabraňuje oslňování operatérů i minimalizuje světelnou disperzi.

E - Deep: Ve středu paraboly je přídavný modul s 9-ti LED pro hluboké 3D osvětlení, zejména v dutinách.

E - White: Monochromatické bílé LED diody zabraňují barevným stínům a změnám teploty světla (°K).

E - Glass: Sklo je antistatické, tvrzené a potažené pevnostní folií. Sklo je snadno omyvatelné a na rozdíl od polykarbonátových světel nedochází k postupnému zažloutnutí.

EndoLed: Specifická funkce pro endoskopii, umožňující rozsvítit jen jeden modul, jehož intenzita a barevná teplota může být dále regulována.

Volitelné příslušenství:

Záložní bateriový zdroj s nabíječkou.

Rameno pro monitor

Dálkové IR ovládání

Nástěnné ovládání

HD neo SD TVCC kamera

 

Pentaled 81 je zdravotnický prostředek I.třídy s označením CE v souladu se směrnicemi o zdravotnických prostředcích 93/42/EHS a 2007/47/ES.

 

Katalog ke stažení (zde) 

 

 

 

      

      

 

 

 

              

 

 Herálecká I 1577/6, 140 00  Praha 4 - Krč

medici-h@medici-h.cz

medici-h

 

Jste odborný pracovník ve zdravotnictví?

Odborník ve smyslu §2a Zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, je osobou oprávněnou předepisovat nebo vydávat léčivé přípravky či zdravotnické prostředky nebo osobou oprávněnou poskytovat zdravotní péči.

Pokud osoba, která odborníkem není, vstoupí na tyto webové stránky určené odborníkům, riskuje tím nesprávné porozumění obsahu těchto stránek a z toho plynoucí rizika (např. neindikované použití léku apod.)