Relaxační křeslo Syncro plus

 

Křeslo pro nemocnice a pro seniorské domy.

 

Základní kostra křesla je realizována silnou konstrukcí z lakované oceli, na opěradlo a sedák je použité vícevrstvé bukové výplně. Křeslo je ohnivzdorné a pro pacienta velmi pohodlné. Loketní opěrky jsou vyrobeny z měkké polyuretanové výplně.

 

Potah je vyroben z tepelně formovaných ABS, které zlehčují postupy čištění. Křeslo lze naklápět nezávisle nebo synchronizovat s opěradlem a opěrkou nohou, výška se nastavuje prostřednictvím dvoustranného pedálu, umožňuje hydraulické čerpadlo.

 

Křeslo je vybaveno rotující podložku, která je vybavena pružinovým systémem pro zamezení sklápění křesla při sestupu pacienta. Pohyb zajišťují 4 otočná kola s brzdami.

 

Všechny použité materiály jsou ošetřeny antibakteriálně INTERPON.

 
Technické specifikace:

Rozměry ve vzpřímené poloze: 75x95x128 cm
Rozměry ve vysunuté poloze: 75x177 cm
Šířka sedáku: 54 cm
Hloubka sedáku: 45 cm
Minimální výška sedáku: 55 cm
Maximální výška sedáku: 88 cm
Sklon opěradla: 100° - 162°
Průměr koleček: Ø 125 mm
Maximální zatížení: 120 kg
Hmotnost: 52 kg

 


 

o complete the line of relax armchairs, GIVAS SRL has created the new Vario Free Plus, a specific armchair for hospitals and resting homes. It is realized wit a strong structure made of varnished steel, the backrest and the seat have a support of multilayer beech, the padding is fireproof viscoelastic and thermoformed in order to give more comfort to the patient and preventing decubitus problems. The armrest are made of soft
polyurethane and tilting to make easier patient’s movement.

The covering part of basement is made of thermoformed ABS to facilitate cleaning procedures. Bilateral commands, independent or synchronized for the backrest and the legrest, moved by a gas spring; the height is adjusted through a bilateral pedal moved by an hydraulic pump.

The armchair is equipped with a couple of rotating footrest, equipped with spring system avoiding tipping of the armchair on patient descent. At the base 4 swivelling wheels, two of them put on the back side with simultaneus and directional brake.

All the material used are treated with antibacterial INTERPON.

 

Technical detalils

  • Dimensions with upright position cm 75x95x128
  • Dimensions with extended position cm 75x177
  • Seat width: cm 54
  • Seat depth: cm 45
  • Minimum height of seat: cm 55
  • Maximum height of seat: cm 88
  • Backrest inclination: 100° - 162°
  • Wheels: Ø 125 mm
  • Maximum load: kg 120
  • Weight: kg 52

 

 

 

 

 

 Herálecká I 1577/6, 140 00  Praha 4 - Krč

medici-h@medici-h.cz

medici-h

 

Jste odborný pracovník ve zdravotnictví?

Odborník ve smyslu §2a Zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, je osobou oprávněnou předepisovat nebo vydávat léčivé přípravky či zdravotnické prostředky nebo osobou oprávněnou poskytovat zdravotní péči.

Pokud osoba, která odborníkem není, vstoupí na tyto webové stránky určené odborníkům, riskuje tím nesprávné porozumění obsahu těchto stránek a z toho plynoucí rizika (např. neindikované použití léku apod.)